img

Джон Сноу убива Денерис в последния епизод на Игра на Тронове?

/
/
/
598 Views

Остават броени дни до финала на най-великия сериал за всички времена определян от фенове и критици – Игра на Тронове. Продуцентите на сериала отнесоха доста хейт относно сценария на последните епизоди. За справка – последния излъчен епизод – седми, е с най-нисък рейтинг в класацията на IMBD!

Голяма част от феновете са разочаровани от развоя на събитията към момента. Досадните грешки, като тази с чашата на Старбъкс или “преродената” ръка на Джейми Ланистър, наляха допълнително масло в огъня, който най-вероятно ще избухне в понеделник!

В социалните мрежи и форумите феновете разпалено коментират случващото се в сериала и се опитват да предскажат какво ще се случи. Към момента обаче, може би почти никой не успя да предскаже избухването на Денерис, която яхнала Дракарис изпепели Кралски Чертог до основи. Някои се шегуват, че толкова искаше “Железния трон”, а сега няма къде да седне…

В интернет се прокраде теория, че Джон Сноу ще уби Денерис, предвид предсказанието на Мелисандра, която вижда в него “обещания принц: – Азор Ахай, който ще убие любимата жена, за да спаси хората от надвисналото зло. Първоначалните очаквания бяха, че това “зло” са белите бродници, но предвид събитията в Кралски чертог и действията на “Лудата кралица” я превръщат в “надвисналото зло”…

Другата теория е, че Аря Старк ще убие Денерис, предвид начина, по който завърши епизода и със сигурност “Дани” попадна в нейния списък за убиване. По интересен начин беше показан бял кон, с който тя се измъква от Кралски чертог. Дали тя ще се окаже обещания принц? Малко ни съмнява, но предвид “нещата”, които се случват към момента – защо не?

Отговорите на всички въпроси ще паднат окончателно в понеделник сутрин..горещо препоръчваме, ако не гледате премиерното излъчване по HBO – да не влизате във фейсбук или други канали за комуникация, за да не попаднете на някой спойлер, който да ви развали кефа от гледането на филма.

1 Comments

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *