img

Ева от “Тоника” разказва какво всъщност е направила след смъртта на Гого

/
/
/
327 Views

Ева Найденова е част от голямото семейство на Фамилия „Тоника“. През годините известните музиканти са оставили голямо музикално наследство на България със своите вечни песни. Много се изписа за техните взаимоотношения през годините и разцепването му след напускането на Ваня Костова. Сега двете талантливи певици заживяха под един покрив в Къщата на „ВИП брадър“, където видимо се помириха и изгладиха противоречията си отпреди това.

За съжаление играта приключи за Ева, но пък тя не съжалява, защото се прибра при семейството си. Ева се съгласи да даде само едно интервю след участието си в рейтинговото шоу и то за читателите на в. „ШОУ“.

– Ева, беше ли ви полезно участието във „ВИП брадър“? Успяхте ли да научите нещо за себе си, което не знаехте?
– Полезно е всяко едно такова участие, защото виждаш себе си в малко по-друга светлина. За себе си мога да кажа, че бях доста обрана, но показах себе си – аз съм си такава. Не съм силно контактна, макар в Къщата да си говорех с всички. Като че ли заради разликата в годините ни имаше някаква издигната бариера. Сметнах за по-добре да не бъда толкова открита, защото не ми отива на годините.

– Здравословно добре ли се чувствахте вътре? Имаше ли нещо, което ви липсваше под покрива на Големия брат?
– Не, погна ме някакъв вирус и не си тръгна. Имунната ми система беше срината. Но от продукцията се грижеха изключително много за нас и нямах притеснения на тази тема. Притеснявах се малко за гласа си, но това е от друго естество работа.
Нито храна е липсвала, нито нищо. Липсваше ми само семейството.

– Вкараха ви в интрига с Мира Добрева, като пуснаха ваши думи по неин адрес. Това доста ви притесни…
– Притеснена ли ви изглеждах?! Не ме притесни въобще! Продължавам да твърдя, че това нещо го направих умишлено и то още първата седмица. Не мога да имам мнение за някого, който не познавам и виждам за първи път в живота си. Опитах се да вляза по някакъв начин в играта, защото

имах затруднение в номинирането и аргументирането

Не очаквах, че тя ще се разплаче, но края разбра каква е била моята цел.

– От ваша страна чуваме, че между вас с Ваня Костова никога не е имало напрежение. Но на влизане в шоуто тя се изказа доста арогантно за вас – прекалявали сте с алкохола?
– (Смее се) Успях да видя нейната визитка! Ваня е много чувствителна и смятам, че се поддава на чужди мнения. Някой й е натикал тези неща в главата и тя нямаше какво друго да каже. Не знам защо така е постъпила, тя си решава. Въобще не й се сърдя. Познаваме се много добре, че да изпадам в такива помрачения. В крайна сметка „ВИП брадър“ е една игра.

– Успяхте ли в Къщата да разнищите различните тези по казуса „Тоника“ и какво толкова я е огорчило преди години, че да реши да напусне групата?
– Нямаме никакви казуси и смятам, че този въпрос се разреши. Минали са 18 години и доста неща се забравят. Тя твърди нещо, което аз не си спомням. Гого я бил нагрубил и тя затова напуснала… Стигнахме до някакво съгласие. Но това са абсолютно бели кахъри, ние няма какво да делим с Ванчето. Ще продължим да се чуваме и виждаме след края на шоуто. Няма никакъв проблем и никога не е имало. Явно през годините много се е писало по медиите, но аз не чета пресата.

Не се интересувам какво се пише и говори за мен

Живея си моя живот, зная коя съм и въобще не влизам в такива конфронтации с когото и да било.

– Ваня намекна, че е чувала от общи познати, че правите  черни магии. До вас достигали ли са такива слухове?
– (Бурен смях) Не знам откъде дойде това нейно изказване. Това са пълни глупости. Въобще не мога да отговарям на такива въпроси. Един здравомислещ човек никога не би си помислил такова нещо и леко се обиждам при задаването на този въпрос.

– В този ред на мисли, усещали ли сте някога, че вие  самата сте обект на такива действия от страна на завистници?
– Никога не съм мислила за подобни неща.

– Безспорно голям дразнител за всички ви вътре е Валентин Кулагин. Успяхте ли да намерите път към душата му?
– Вальо има добро сърце, доколкото успях да го опозная. Но той се е впуснал в играта с пълна сила и си следва своя план. Момчето иска да бъде популярно, да направи силно впечатление с добро или лошо. Той просто си играеше неговата игра. Гледам, че сега нещата са се уталожили малко или много. Но искам да ви кажа, че той не от притеснение спи в банята! Всичко това са негови решения с цел по-голяма популярност. Аз с него нямам скандал или противоречие. Аз съм човек, който си казва направо нещата, без да говори зад гърба на хората.

– Реагирахте доста остро на предложението му да си намерите мъж, който да заеме мястото на Гого…
– Това е много личен въпрос и не обичам никой да ми бърка в раната!

– Бихте ли се навили отново  да участвате в друго подобно риалити?
– Нямам представа, зависи в какъв момент ще ме хванат. Във „ВИП брадър“ реших да участвам по една причина – след смъртта на моя съпруг Гого започнах да живея изключително затворено. Не общувах с никого, освен с колегите ми от „Тоника Домини“. Това ми беше единственото забавление. Чрез това предаване исках да вляза отново в ситуацията на истинския живот и това беше причината да се навия.

Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ

Източник: Блиц

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *