img

Известната рецепта на монах помага за убиване на раковите клетки и засилване на имунитета

/
/
/
734 Views

Тази рецепта има за цел да помогне на хората да предотвратят рака. Нашите клетки имат силно предразположение да бъдат здрави.

Но ако те често се тестват с токсини и други отрицателни фактори, те престават да се справят с функциите си. Това води до растеж на ракови клетки. Какво трябва да се направи, за да се предотврати това?Ракът се лекува?

Много хора казват „да“. Бразилският учен е преследван и принуден да спре производството на създаденото от него лекарство – фосфоетаноламин, естествен продукт, който помага на всички, които го използват, той има отличен ефект срещу рака. Той беше представен с научни причини, академични, бюрократични, методологични, накратко, намериха много причини за забрана на това лекарство.

 

Мощните фармацевтични компании ще загубят голяма печалба, ако на пазара пристигнат евтини природни лекарства, които са много по-ефективни от скъпите.

 

Въпреки натиска и силата на фармацевтичната индустрия са разкрити много алтернативни противоракови рецепти.

 

Пример е тази рецепта!

 

Тя стана известна в цял свят благодарение на бразилския монах Романо Заго. Бащата на Романо Заго, монах-францисканец и учен от Бразилия, иска целият свят да знае тайната на лечебната рецепта, за да осигури отличен имунитет и превенция на рака.

Съставки:

500 г натурален мед

350 г пресни листа от алое (растението трябва да е по-старо от 5 години)

6 супени лъжици алкохол 70% (ром, уиски, водка)

 

Приготвяне:

Първо трябва да обелите листа от алое и да съберете гела с лъжица. Поставете го в блендер и добавете мед и алкохол. Разбъркайте добре всички съставки, докато се получи хомогенна смес.

Препоръчва се да се използва 1 десертна лъжица три пъти на ден, половин час преди всяко хранене. Съхранявайте лекарството в хладилника на долния рафт

Препоръчваме да използвате дървена лъжица или пластмаса, а не метална. Ако имате диабет или сте алергични към пчелни продукти, не използвайте това лекарство. Преди да приемете някаква традиционна медицина, се препоръчва да се консултирате с лекар.

Източник: за жената

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *