img

Къде е култовата група Abba сега и какво правят членовете й?

/
/
/
884 Views

От 70-те години тази група е една от най-върховите, без преувеличение. Песните им се свиреха по всички дискотеки, но като цяло концертите се провеждаха с хиляди хора. През 1982 г. обаче групата се разпадна и за съжаление няма повече концерти.

Двама членове на групата Бени и Бьорн искаха да направят своя проект. Но тази идея не бе увенчана с успех.

В момента членовете на групата живеят в свое удоволствие и почти никога не изпълняват. Само от време на време се срещат и пеят няколко песни в тесен кръг. Това е разбираемо. В крайна сметка те вече са постигнали успеха, към който се стремяха. В крайна сметка това е култова група.

Ани-Фрийд Лингстад, 73 години

След разпадането на групата тя пееше соло известно време. Певицата живее в Лондон, но скоро се премества в Цюрих, следвайки втория си съпруг. Животът на певицата обаче беше тъжен. През 90-те тя трябваше да понесе две загуби наведнъж: смъртта на съпруга и дъщеря си. В момента Ани Фрид участва в социални проекти и живее в Швейцария.

Агнета Фелтского, на 69 години

Разпадането на групата беше голям удар за нея, дотолкова, че тя имаше много силна депресия, която продължила няколко години. Тогава тя също започна да пее соло. Но все пак без успех. Скоро родителите й починали, по-късно тя се омъжила за втори път, но бракът продължил 4 години. Сега тя живее сама в Стокхолм. Тя вече не се занимава с музика, освен това се занимава със социална работа.

Верни на творчеството останаха Бени Андерсон, който сега е на 72 години и Бьорн Улвеус, който е на 74. Създадоха дует , след което започнаха солова кариера.

Но за разлика от Бьорн, който сега вместо музика се занимава със социални дейности и благотворителни проекти, Бени не се раздели с музиката. Пише песни, продуцент е на талантливи музиканти.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *