img

Мая Манолова се кипри с чанти за 1500 евро СНИМКИ

/
/
/
485 Views

Мая Манолова, която агитира бедните и онеправданите да гласуват за нея, се перчи със скъпи аксесоари. Бившият омбудсман е не само сред най-имотните политици, но и сред тези, които могат да се похвалят с най-скъп гардероб.

В гардероба си Мая Манолова, която досега е изхарчила 2 милиона лв за предизборна кампания, къта истински съкровища, дело на световни дизайнери.

Мая Манолова с чанти за 1500 евро

 

Червеното острие разполага с отделен гардероб за съхранение на дамските чанти. В него има само дизайнерски артикули. Мая Манолова е фен на Луи Вютон, Шанел, Долче и Габана. По софийските павета кандидатът за кмет от БСП се разхожда с обувки на Долче и Габана, чиято цена е около 1000 евро.

Мая Манолова с чанти за 1500 евро

 

Мая Манолова е фен и на американския бранд Майкъл Корс и в гардероба си къта десетки артикули на тази марка, включително и чанти.

Тя е почитателка и на италианския бранд Фурла, които предлага дизайнерски чанти от естествена кожа. Мая Манолова често посещава магазина на бранда на Витошка, където цените на чантите започват от 500 лв. Но тя никога не си тръгва от магазина само с един артикул.

Мая Манолова с чанти за 1500 евро

 

В гардероба си червеното острие къта и десетки шалчета на Луи Вютон, които също струват цяло състояние. Понякога от неудобство Мая Манолова носи чантите си по начин, които не позволява да се види надписа. Но за познавачите това не остава незабелязано.

Мая Манолова с чанти за 1500 евро

 

Източник: razkritia.com

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *