img

10 трика, с които пищните дами ще изглеждат много по- слаби. Всичко е въпрос на поза (снимки)

/
/
/
436 Views

сичко е въпрос на правилно позиране и днес ще ви го докажем, как може визуално да скриете няколко килограма моемнтално

Нашият екип ще ви разкаже за няколко трика, които ще помогнат на момичетата с пищни форми да изглеждат невероятно на снимките.

 

1. Направете ръцете си по-тънки

За да не изглеждат масивни ръцете ви на снимката, достатъчно е само да не ги притискате към тялото.

Завъртете се леко настрани и преместете лакътя настрани. Това ще създаде просвет между тялото и ръката, а ръцете ще изглеждат по-тънки и по-елегантни.

2. Разтворете леко краката си

Просветът между бедрата се счита за показател за балансирана фигура и тънки крака. Въпреки това, за да го видите на снимката, просто стъпете на пръстите си на краката и издайте дупето малко назад.

3. Премахнете двойната брадичка

Двойната брадичка може да се появи на снимката на всяко момиче. За да се отървете от тази брадичка, просто леко избутайте главата си напред и опрете средата на езика в небцето.

4. Увеличете дупето и смалете талията

Създаването на гладка извивка на тялото е много лесно, дори ако имате закръглена форма. Просто се завъртете леко, обърнете бедрата си на една страна и сложете предната си ръка на талията. Тази лесна поза ще направи талията ви по-тясна, а дупето по-оформено.

5. Скрийте гънките по гърба

Някои ситуации могат да създадат грозни гънки на гърба и да съсипят снимката. Обаче да се отървете от тях е много лесно. Просто обърнете напред това рамото, което е по-близо до камерата.

6. Скрийте гънките по корема

За да се отървете от гънките по корема, достатъчно е да изправите краката си и да завъртите тялото си настрани, така че да приемете наклонено положение. Правилната позиция ще премахне гънките, удължи краката и ще намали бедрата.

7. Дръжте гърба си изправен

Колкото и банално да звучи, но дръжте гърба си изправен, особено когато седите. За съжаление, много хора забравят за това. Изправеният гръб премахва гънките по корема, прави ръцете по-привлекателни, а краката са по-тънки и по-дълги.

8. Наведете се напред

Когато правите портрети, не накланяйте тялото назад. Така ставате по-големи, появява се двойна брадичка и шията изчезва. Наклонете леко главата и тялото към камерата – и шията ще изглежда по-тънка, и лицето – по-изразително.

9. Прехвърлете теглото си върху единия крак

В никакъв случай не заставайте в профил към камерата – така максимално подчертавате всичко „ненужно“.

Ако има какво да покажете, тогава защо да го криете – направете основен акцент върху това. Положение на половин оборот. Разперете раменете, прехвърлете тежестта върху задния крак и избутайте предния крак напред, поставяйки го върху пръстите на крака.

10. Изберете ракурс отзад

Най-изявените части на тялото на момичетата с апетитни форми са гърдите и дупето. Следователно ъгълът отзад е най-добрият, за да се подчертаят предимствата и да се скрият недостатъците. Просто застанете наполовина с гръб към камерата. Поставете двете си ръце на талията и леко изпънете главата напред.

11. Кръстосайте краката си

Ако ви се струва, че създаването на гладки и красиви извивки на тялото е трудно, тогава грешите. Достатъчно е да кръстосате краката си така, сякаш бавно отивате някъде, и сложете една си ръка на талията.

Източник: За жената

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *